Homeopaatin ammattiin valmistava koulutus Suomessa

Suomen Homeopaatit ry:n hyväksymiä homeopaatin ammattiin valmistavia oppilaitoksia on Suomessa kolme: Transformational School of Homeopathy (TSH), SHA-koulutus ja Homeopatiaopisto Tampere it’s Health

Näiden kolmen koulun  opetusohjelma vastaa  määrällisesti ja laadullisesti eurooppalaisten vaatimusten tasoa ja toteuttaa Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n (European Central Council of Homeopaths) ohjeistuksia.

ECCH:n ohjeistus: http://www.homeopathy-ecch.org/images/stories/pdf/international%20guidelines%20for%20homeopathy%20education.pdf

Homeopatiaopisto Tampere It’s Health

Kouluttaa homeopatian perusteet vuoden kestävässä koulutuksessa, nyt myös kokonaan verkkokoulutuksena

 

Tästä voi jatkaa ammattiopintoihin, 4-vuotinen koulutus on laajuudeltaan yhteensä 126op.

Opinnot voi suorittaa monimuoto-opetuksena, ja ne sisältävät lähiopetusta pääsääntöisesti Tampereella lähipäivinä, etäopiskelua verkossa ja opetusklinikkatyöskentelyä. Teemme yhteistyötä TSH:n kanssa ja osallistumme heidän järjestämille kansainvälisille seminaareille.

Lisätiedot https://itshealth.fi/homeopatiaopisto-its-health-tampere/homeopatian-perusteet-1v-verkko-opetusohjelma-2021/

Transformational School of Homeopathy, Helsinki tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutuksen. Voit opiskella vuoden kestävän “Homeopatian perusteet” nyt ONLINE tai nelivuotisen ammattiin valmistavan koulutuksen osittain ONLINE tai täysin livenä.

Homeopatian tutkinto suoritetaan neljän lukuvuoden kokonaisuutena, joka käsittää peruslääketieteen opinnot,  ensiapukurssin, homeopatian filosofian, metodologian, lääkeaineiden (materia medica) ja oirehakemiston (repertory), sekä terapeutin ja itsekehityksen taitojen syventävät opinnot. Lisäksi opintojen keskeisenä osana on opetusklinikka. Vuosittain järjestämme 2-3 kansainvälistä seminaaria.

Koulumme  on yhdessä luova, toivomme opiskelijoilta osallistumista yhteiseen hyvään ja opetamme uudet homeopatian ja pedagogiikan tuulet Suomesta ja maailmalta.

Tervetuloa rakastumaan homeopatiaan !

TSH-koulun opetussuunnitelma

TSH Opetussuunnitelma

http://www.homeopatiakoulutus.fi/

SHA-Koulutus

SUOMEN HOMEOPATIAN AKATEMIA

SHA-Koulutus on toiminut jo 30 vuotta kouluttaen homeopaatteja Tampereella ja Turussa.

Koulutukset:

Homeopatian perusteet – 1 vuoden kestävä koulutus

Homeopatian ammatilliset opinnot – yhteensä 4 vuoden kestävä koulutus

Kotihomeopatiakursseja ja homeopatian lyhytkursseja sekä voit suorittaa keskeneräiset homeopatian opintosi valmiiksi räätälöidyllä koulutusohjelmalla.

Ammatilliset opinnot