Homeopaatin ammattiin valmistava koulutus Suomessa

Suomen Homeopaatit ry:n hyväksymiä homeopaatin ammattiin valmistavia oppilaitoksia on Suomessa kolme: Transformational School of Homeopathy (TSH), SHA-koulutus ja Homeopatiaopisto Tampere it’s Health

Näiden kolmen koulun  opetusohjelma vastaa  määrällisesti ja laadullisesti eurooppalaisten vaatimusten tasoa ja toteuttaa Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n (European Central Council of Homeopaths) ohjeistuksia.

ECCH:n ohjeistus: http://www.homeopathy-ecch.org/images/stories/pdf/international%20guidelines%20for%20homeopathy%20education.pdf

Homeopatiaopisto Tampere It’s Health – homeopatian verkko-opinnot

Opiskele akuuttien lääkeaineiden käyttö ja klassisen homeopatian
filosofian perusteet verkossa! Vuoden homeopatian perusteet koulutus Samuel Hahnemann/Organon- teoksen oppien mukaan.
Ilmoittautumismaksu 120,- ja koulutusmaksu 900,- (mahdollista maksaa myös erissä)  https://itshealth.fi/tuote/ilmoittautuminen/
Yhden vuoden koulutuksen hinta 1.020,-

Homeopatian perusteet ja ammattiopinnot (yhteensä 4v)
www.homeopatiaopisto.fi

Homeopaatiksi valmistumiseen tarvittavat ammattiopinnot kestävät yhteensä neljä vuotta (sisältäen akuuttien hoidon ensimmäisen vuoden opinnot), klinikkaopiskelua voit aloittaa jo ensimmäisen vuoden perusopintojen aikana.

Lisäksi homeopaatin ammattiin tarvitset lääketieteen perusteiden
opintoja vähintään 30op. Kun opiskelet verkossa homeopatian
ammattiopintoja, niin voit opiskella 30op lääketieteen
perusteet-kokonaisuuden verkossa 14op opintojen hinnalla eli -50% (norm. 980,-), opettamassa mm. yleislääketieteen  erikoislääkäri Sauli Siekkinen.
https://itshealth.fi/tuote/laaketieteen-perusteet-verkkokurssi/

Tule mukaan homeopatian mielenkiintoiseen maailmaan, kysy lisää puh. 040 565 2566.

Transformational School of Homeopathy, Helsinki tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutuksen. Voit opiskella vuoden kestävän “Homeopatian perusteet” nyt ONLINE tai nelivuotisen ammattiin valmistavan koulutuksen osittain ONLINE tai täysin livenä.

Homeopatian tutkinto suoritetaan neljän lukuvuoden kokonaisuutena, joka käsittää peruslääketieteen opinnot,  ensiapukurssin, homeopatian filosofian, metodologian, lääkeaineiden (materia medica) ja oirehakemiston (repertory), sekä terapeutin ja itsekehityksen taitojen syventävät opinnot. Lisäksi opintojen keskeisenä osana on opetusklinikka. Vuosittain järjestämme 2-3 kansainvälistä seminaaria.

Koulumme  on yhdessä luova, toivomme opiskelijoilta osallistumista yhteiseen hyvään ja opetamme uudet homeopatian ja pedagogiikan tuulet Suomesta ja maailmalta.

Tervetuloa rakastumaan homeopatiaan !

TSH-koulun opetussuunnitelma

TSH Opetussuunnitelma

http://www.homeopatiakoulutus.fi/

SHA-Koulutus

SUOMEN HOMEOPATIAN AKATEMIA

SHA-Koulutus on toiminut jo 30 vuotta kouluttaen homeopaatteja Tampereella ja Turussa.

Koulutukset:

Homeopatian perusteet – 1 vuoden kestävä koulutus

Homeopatian ammatilliset opinnot – yhteensä 4 vuoden kestävä koulutus

Kotihomeopatiakursseja ja homeopatian lyhytkursseja sekä voit suorittaa keskeneräiset homeopatian opintosi valmiiksi räätälöidyllä koulutusohjelmalla.

Ammatilliset opinnot