Homeopaatin ammattiin valmistava koulutus Suomessa

Suomen Homeopaatit ry:n hyväksymiä homeopaatin ammattiin valmistavia oppilaitoksia on Suomessa kaksi: Transformational School of Homeopathy (TSH) ja Homeopatiaopisto Tampere it’s Health.

Näiden kahden koulun  opetusohjelma vastaa  määrällisesti ja laadullisesti eurooppalaisten vaatimusten tasoa ja toteuttaa Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n (European Central Council of Homeopaths) ohjeistuksia.

ECCH:n ohjeistus: http://www.homeopathy-ecch.org/images/stories/pdf/international%20guidelines%20for%20homeopathy%20education.pdf

Homeopatiaopisto Tampere It’s Health

Kouluttaa homeopatian perusteet vuoden kestävässä koulutuksessa, nyt myös kokonaan verkkokoulutuksena

 

Tästä voi jatkaa ammattiopintoihin, 4-vuotinen koulutus on laajuudeltaan yhteensä 126op.

Opinnot voi suorittaa monimuoto-opetuksena, ja ne sisältävät lähiopetusta pääsääntöisesti Tampereella lähipäivinä, etäopiskelua verkossa ja opetusklinikkatyöskentelyä. Teemme yhteistyötä TSH:n kanssa ja osallistumme heidän järjestämille kansainvälisille seminaareille.

Lisätiedot https://itshealth.fi/homeopatiaopisto-its-health-tampere/homeopatian-perusteet-1v-verkko-opetusohjelma-2021/

Helsinki tarjoaa Suomen laajimman ja kansainvälisimmän klassisen homeopatian koulutuksen. Voit opiskella vuoden kestävän “Homeopatian perusteet” tai nelivuotisen ammattiin valmistavan koulutuksen.

 

TSH-koulun opetussuunnitelma

TSH Opetussuunnitelma